INLOGGEN
«»

Wat is de kern

Wat is de kern

Hoe zo; grijs, zwart, gekleurd of wit
Hoe zo; Bonds, Conventioneel of Evangelisch
Hoe zo; Protestant, Katholiek of Koptisch
Hoe zo; Hervormd, Gereformeerd of Hersteld

Wat is de kern van Zijn boodschap
Wat waren de woorden die Hij sprak
Wat is de basis van het geloof
Wat is het verlangen wat bij je leeft

Jezus kijkt naar ons en denkt ....
Jezus hoort ons en reageert ....
Jezus spreekt en wij zeggen ....
Jezus zwijgt, omdat wij continue ....

Geloof, Hoop en Liefde, wat geloven we
Geloof, Hoop en Liefde, waarop hopen we
Geloof, Hoop en Liefde, hoe beleven we liefde
Geloof, Hoop en Liefde, maar de meeste is ......

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat is de kern’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.