Loflied in de morgen.

Door: Els Hengstman-van Olst

Als ik 's morgens wakker word
en doe mijn ogen open,
dan mag ik óók weer deze dag,
op Gods goedheid hopen.

En ik hoor Zijn zachte Stem:
"Mijn kind, maak je maar geen zorgen,
Mijn gunstbewijzen zijn echt nieuw
en dat geldt voor elke morgen!"

"Mijn kracht voor jou is steeds voldoende,
want als je zwak bent, ben je sterk,
leef vandaag vanuit Genade,
want Ik doe in jou Mijn werk!"

"Verblijd je maar ten alle tijden,
want dat geeft je kracht en moed,
zing een loflied in de morgen
en ervaar hoe goed dat doet!"

En zo bemoedigd en gesterkt,
sta ik op met een blijde lach,
want God de Vader is vlakbij mij,
daarom wordt 't een mooie dag!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Loflied in de morgen.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.