INLOGGEN
«»

Mijn Jezus, ik hou vn U


Mijn Jezus, ik hou van U
U hebt zo veel voor mij gedaan
En bent steeds met mij begaan
U blijft bij mij, ook nu.

Mijn Jezus, ik hou van U
Want U droeg mijn grote schuld
En hebt mij steeds weer geduld
U blijft bij mij, ook nu.

Mijn Jezus, ik hou van U
Want U zorgt elke dag voor mij
U gaat mij nooit voorbij
U blijft bij mij, ook nu.

Mijn Jezus, ik hou van U
Ik dank U voor alle goede dingen
En wil U daarvoor lof toezingen.
U blijft bij mij, ook nu..

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn Jezus, ik hou vn U’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.