Jezus, Redder der wereld

Fedde Nicolai

Jezus, onze Redder, onze Heer
Hij heeft de wereld overwonnen
Een nieuw leven is begonnen
Zijn liefde keert steeds weer.

Jezus, Hij heeft voor ons geleden
Onze schuld heeft Hij gedragen
Hij heeft de bittere dood verslagen
En de strijd der wereld gestreden.

Jezus heeft aan ons gedacht
Wil dat niemand verloren zal gaan
Maar dat wij voor Hem zullen bestaan
Jezus, Hij heeft alles voor ons volbracht.

Dank Heer Jezus, voor ons leven
Geen dank is hiervoor te groot
U bent onze Redder uit de nood
U heeft Uzelf voor ons gegeven.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fedde Nicolai (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jezus, Redder der wereld’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.