INLOGGEN
«»

Pijlen van Liefde.

Weet wat jouw positie is,
wie jij zijn mag in de Heer,
je bent de kop en niet de staart,
een punt van Liefde aan Gods speer!

Ook de vijand die heeft pijlen,
maar die verwonden, maken stuk,
ze zijn wreed, zonder erbarmen,
brengen ellende, geen geluk!

Jij mag krachtig uitgaan,
brengende Gods kostbaar Woord,
als een pijl in Zijn koker,
die met Liefde harten doorboort.

En zelfs de koudste harten,
ja, zelfs die van steen,
zullen smelten door Gods Liefde:
want Zijn pijl gaat door hen heen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pijlen van Liefde.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.