INLOGGEN
«»

Ik wil U danken

Ik wil U danken Heer voor wie U bent
Voor al het schoons en mooie dingen
Waarmee U mij steeds wilt omringen
Dank U wel, dat U mij bij name kent.

Ik weet, U blijft altijd voor mij zorgen
Zonder U zou ik niet kunnen leven
U hebt mij zoveel liefde gegeven
U bent bij mij, elke nieuwe morgen.

Dank U wel voor het dagelijks eten
Dat U in ruime mate mij wilt geven
Tot instandhouding van mijn leven
Geef Heer, dat ik U nooit zal vergeten.

Dank U , dat U bij mij bent elke dag
Dat U mij in liefde wilt aanschouwen
En ik mij aan U mag toevertrouwen
Al het goede van U verwachten mag.

Amen


Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik wil U danken’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.