INLOGGEN
«»

Getuig en geniet

Getuig en geniet

Kijk, getuig en geniet
Hij is hier werkelijk niet
Maar waarlijk opgestaan
Uit het graf echt weg gegaan
Ondanks wakende soldaten
Kon Hij het graf verlaten
De steen en het zegel
Als onverbiddelijke regel
Van de aardse macht
Met hun ingebeelde kracht
Kon er niet voor zorgen
Dat op die zondagmorgen
Het Licht ging schijnen
Over al de Zijnen
Die in duisternis leven
En hun hart willen geven
Aan Hem die vrede geeft
De opgestane, Die leeft !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Getuig en geniet’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.