INLOGGEN
«»

Doolhof van het leven.

Als jij het gevoel hebt je loopt rondjes,
in een doolhof eindeloos lang,
je ziet geen uitweg en geen lichtstraal,
alles is zó donker en je bent bang.

Je denkt misschien, dit is de weg,
dan is daar opnieuw een muur,
overal doodlopende straten,
het voelt zó bitter en zó zuur!

Vat dan weer moed en zie op Hem,
Gód is de weg voor jou,
het pad is smal, maar leidt omhoog,
plaveit met Waarheid en met Trouw!

En als je denkt, ik weet het niet,
is daar de Hand van God,
Hij zegt: "dit is dé Weg Mijn lieve kind,
Ik bestuur jouw levenslot!"

"Dus ga op weg en keer niet om
en volg Mijn pad omhoog,
houd goede moed en wees niet bang,
op jou is steeds Mijn wakend oog!"

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doolhof van het leven.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.