INLOGGEN
«»

Heer, wil ons zegenen

Heer, wil ons Uw zegen geven
Want aan Uw zegen is alles gelegen
Wil met ons zijn op al onze wegen
Dat wij naar Uw wil mogen leven.

Heer, blijf ons nabij elke nieuwe dag
Dat we het van U mogen verwachten
En steeds Uw wet zullen betrachten
Uw naam worde geprezen, vol ontzag.

Heer, dank U voor ons dagelijks eten
Dat U ons iedere dag weer wilt geven
Waarvan we dankbaar mogen leven
En Uw zegeningen niet zullen vergeten.

Heer, wil ons Uw zegen niet onthouden
Blijf met Uw liefde ons steeds nabij
Wees met ons en ga ons niet voorbij
Dat we het geloof in U mogen behouden.
Amen

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heer, wil ons zegenen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.