INLOGGEN
«»

Glorie aan God


Glorie aan God, alle lof en eer
Want Hij heeft aan ons gedacht
En heel de schepping volbracht
Geprezen zij God, onze Heer.

Glorie aan God, die ons lief heeft
Want Hij is met ons, dag en nacht
En houdt trouw over ons de wacht
Hij die in ons hart Zijn vrede geeft.

Glorie aan God, vertrouw op Hem
En zeker niet op onze eigen kracht
Van Hem mag het worden verwacht
Laten we luisteren naar Zijn stem.

Glorie aan God, die ons leven leidt
Hij is met ons aller bestaan begaan
En zal ons nooit alleen laten gaan
Hij zij geloofd, tot in eeuwigheid.

Fedde Nicolai


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Glorie aan God’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.