INLOGGEN
«»

Groot is Gods trouw

Gods trouw is oneindig groot
Iedere morgen zorgt Hij voor mij
En blijft mij steeds in alles nabij
Hij is mijn redder uit de nood.

Op Hem wil ik blijven vertrouwen
Zo lang ik op deze aarde leven mag
Steeds maar weer, elke nieuwe dag
Als ik het zonlicht mag aanschouwen.
Gebed:
Dank U Heer voor alle goede gaven
Alles wat nodig was hebt U gegeven
U bent mijn vaste rots in mijn leven
De bron, waaraan ik mij kan laven.

Trouwe God blijf bij mij in alle dingen
Bij moeilijkheden, verdriet en pijn
Wilt U ook dan dicht bij mij zijn
En mij met Uw grote trouw omringen.
Amen

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Groot is Gods trouw’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.