O, Heilige Geest!

Joop Gilhuis

O, Heilige Geest, ons Hoogste Goed,
vervul ons met Uw Heiligen gloed.
Geef dat wij dagelijks U eren,
van U, onze gebeden leren.
Die wij tot onze Vader zeggen!
om ze dan in Zijn Hand te leggen.

Wij kijken anders naar het leven,
omdat U ons Uzelf gaat geven.
Geef ons wijsheid er mee om te gaan,
dat wij straks in Glorie voor U staan.
Wij brengen, bekeerden voor Uw Troon,
dat is wel ons allergrootste loon.

- opgeschreven door Joop Gilhuis -

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joop Gilhuis (Actief sinds: 09-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘O, Heilige Geest!’ van Joop Gilhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.