INLOGGEN
«»

Hij is niet dood

Morgenlied en Avondlied,
vreugdevol of met verdriet.
Zonneschijn ook Sterrennacht,
Overal houdt Hij de wacht.

Waar je kijkt, blaren, bomen,
Hij is er en wil tonen,
hoe Groot Hij is, wezen wil.
Kijk omhoog en wordt dan stil.

Dan zul je Zijn Liefde zien,
die Hij jou geeft, niet *misschien*.
Morgenrood of Avondrood.
Hij is er, Hij is niet dood !

- opgeschreven door Joop Gilhuis -

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joop Gilhuis
Actief sinds: 09-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij is niet dood’ van Joop Gilhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.