INLOGGEN
«»

De Heer is Mijn Herder?

Jezus is mijn Herder, je zingt het elke dag,
je laat een ander zien, wat je in Hem vermag!
Of is het anders aan het worden, met dit lied?
je zingt het wel eens, maar van binnen is verdriet!

Dan ben je op weg, van de uiterlijke schijn.
je doet daarmee jezelf, en anderen, veel pijn!
Mensen, die zien in jou,'Gods heilig afgezant.'
denk toch niet negatief:'God heeft mij afgedankt.'

Dat is wat de satan, diep in zijn hart graag wil,
die zegt stiekem en zacht,'Hou jij je maar vlug stil.'
Kom in de overwinning, keer weer snel terug !
wees nu weer blij en*recht,*opnieuw die sterke rug.

Jezus, die heeft zeker jou, heel veel te geven,
kom toch helemaal terug en ga weer Leven.
Dan zingt je hart, vernieuwd, het klinkt nĂș veel verder!
Dank, o Dank, mijn God, 'de Here is mijn herder!

- opgeschreven door Joop Gilhuis -

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joop Gilhuis
Actief sinds: 09-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Heer is Mijn Herder?’ van Joop Gilhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.