INLOGGEN
«»

Kom en geniet

Kom en geniet

Kom, smaak, proef en geniet
Weet dat ik een ieder biedt
Die Mijn naam wil belijden
Vroeger en in komende tijden
Aan de roep gehoor wil geven
Zelfs bij twijfels in hun leven
Ik hun zonden heb weggedragen
Ook al heb je nog zoveel vragen
Vanuit jezelf zonder zonden zijn
Is als tafel zonder brood en wijn
Aan de tekens die hier nu staan
Is Mijn strijd aan vooraf gegaan
Een strijd eindigend in Mijn dood
In Mijn opstanding verlossing bood
Kom maar, smaak, proef en geniet
Geloof dat Ik kracht en genade biedt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Twijfels bij het avondmaal Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kom en geniet’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.