INLOGGEN
«»

Verlangend aangaan

Verlangend aangaan

Blijven we zitten of gaan we toch aan
Kunnen we de moed niet opbrengen
Waardoor Zijn nodiging blijft staan
Omdat je gedachten zich vermengen
Tussen verdienen en het is al gedaan
Hierdoor blijft je de afstand verlengen
Tussen je verlangen en werkelijk gaan
Laat Zijn Geest je bij de tafel brengen
Breng zo al je vragen maar tot staan
Zodat de Meester zich kan mengen
Met al de twijfels in jouw bestaan
Dan wil Hij je Zijn vrede brengen
Die je verlangend aan doet gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Avondmaal, drang, verlangen of twijfel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlangend aangaan’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.