INLOGGEN
«»

Heer geef ons....

Heer geef ons de troost van Uw nabijheid
Als wij het moeilijk hebben in ons leven
Wanneer we de moed hebben opgegeven
En om veel leed en pijn hebben geschreid.

Heer geef ons het volste vertrouwen in U
Dat we mogen weten dat U ons wilt dragen
En wij bij U mogen komen met onze vragen
Dat U altijd naar ons wilt luisteren, ook nu.

Heer geef ons dankbare harten voor het goede
Dat we elke dag van U mogen ontvangen
En niet steeds naar meer zullen verlangen
Trouwe God, wil ons voor het kwade behoeden.

Heer blijf ons nabij in vreugde, verdriet en pijn
Dat we mogen weten dat U ons nooit alleen laat
Maar dat U ons steeds in grote liefde gadeslaat
En dat U er voor alle mensen op aarde wilt zijn.

Amen


Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heer geef ons....’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.