Ik ben er en zal er laltijd zijn

Fedde Nicolai

“Ik ben er al de dagen van uw leven
En zal in alle omstandigheden bij u zijn
In blijdschap, naar ook in verdriet en pijn”
Zegt Jezus, die ons met liefde wil omgeven.

Hij zal er zijn als u geen uitkomst meer ziet
Vertrouw dan op Hem, Hij laat je niet alleen
Hij draagt u door moeilijke tijden heen
En weet van al uw problemen en verdriet.

Wat een troost, om dit te mogen weten
Dat God altijd met ons mee zal gaan
En dat we er nooit alleen voor staan
Dat Hij ons ook nimmer zal vergeten.

Daarom hebben we niets te vrezen
Want God gaat met ons door dit leven
Hij wil ons alle hulp en bijstand geven
Zijn naam zij geloofd en geprezen.
(woorden uit de Bijbel)

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fedde Nicolai (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ben er en zal er laltijd zijn’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.