INLOGGEN
«»

Schuilen bij God

Schuilen bij God

Als wij schuilen bij God onze Heer
Dan kunnen we slapen, zonder zorgen
Want Hij houdt de wacht tot de morgen
We mogen gerust zijn, steeds weer.

God is onze toevlucht, te allen tijd
We vinden beschutting bij Hem
Laten we luisteren naar Zijn stem
Hem loven en prijzen in eeuwigheid.

Op God mogen we vertrouwen
Bij Hem zijn we veilig en geborgen
Hij zal altijd voor ons blijven zorgen
Op Zijn trouw mogen we bouwen.

Hij houdt Zijn vleugels uitgespreid
En is voor ons een toevluchtsoord
Zoals geschreven staat in Zijn woord
We mogen overnachten in veiligheid.
( Woorden uit de Bijbel)

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schuilen bij God’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.