INLOGGEN
«»

De Vredevorst.

Als de bazuinen Gods gaan klinken,
komt op de wolken Jezus weer,
komt Hij om mij Thuis te halen,
de Grote Koning, aller Heer.

En vol verlangen zal ik uitzien
naar die éne grote Dag,
dat ik voor altijd bij Hem zal wezen,
dat ik voor Eeuwig leven mag.

Dan zal alle knie zich buigen
en iedere mond en elke stem,
zullen voor Hem moeten juichen,
Hem belijden, alleen Hem!

En de volkeren zullen komen
en zich buigen in het stof,
ze zullen Jezus dan erkennen,
Hem hulde brengen, eer en lof.

Dan zal er eindelijk Vrede komen,
de wolf en het lam liggen terneer,
een kleine jongen weidt het mestvee
tezamen met leeuwin en beer.

En niemand zal nog oorlog voeren,
men zal geen kwaad doen en geen pijn,
want Koning Jezus zal regeren
en Eeuwig onze Vrede zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Vredevorst.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.