INLOGGEN
«»

Wat Jezus van ons verwacht

Wat Jezus van ons verwacht


Alles wat Jezus van ons allen verwacht
Staat al verwoord in Micha zes vers acht
Heb je na het lezen ook oprecht gevoeld
Wat in dit vers werkelijk wordt bedoeld
Is dit schriftgedeelte ook echt verstaan
Hoe we met de naaste om moeten gaan
Drie opdrachten staan er opgeschreven
Voor een vreedzaam en liefdevol leven
Recht te doen aan mensen wereldwijd
Elkaar lief te hebben in gerechtigheid
Ootmoedig te wandelen met je Heer
Niet af en toe, maar iedere dag weer
Dus alles wat Jezus van ons verwacht
Is in dat vers nog steeds van kracht
Maar voor het feit dat je het vergeet
Staan de woorden van die oude profeet
Middels dit rijmpje met heel veel kracht
In de Bijbel bij Micha zes vers acht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Drie levensopdrachten Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat Jezus van ons verwacht’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.