INLOGGEN
«»

Hoop

Hoop

Ondanks waar ik tegen aan loop
Blijft dat kleine woordje; hoop
Toch de bodem van mijn leven
Wat door hopen wordt gegeven
Dat houdt mij steeds op de been
Jezus leidt mij door alles heen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Hoop houdt je op de boom Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoop’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.