INLOGGEN
«»

De weerklank

De Weerklank

Het klankbord van een christelijk leven
Wordt prachtig, helder weergegeven
Door de weerkaatsing van de echoput
Maar die echo heeft pas werkelijk nut
Als we de weerklank echt willen horen
Ons niet door de omgeving laten storen
Dan is de boodschap ontzettend rijk
Want hij wijst naar het komend koninkrijk
Als we de twee volgende woorden zeggen
En ons oor dan goed te luister leggen

De weerklank van het eerste woordje, leven
Wijst ons op de lengte van het leven, ….even
De weerklank van het tweede woordje, sterven
Wijst ons wat er is na het sterven, ….. erven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

De boodschap vanuit een echoput Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De weerklank’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.