INLOGGEN
«»

Tijd voor Hem

Tijd voor Hem

Hoe lang is het geleden,
Dat je intens met Hem hebt gebeden.
Nee, niet uit gewoonte zoals bij je dagelijkse eten,
Maar, omdat je wilde: … Ook dit moet Hij weten!

Omdat je graag met je Vader wilde praten,
Vanwege die zonde, die je maar niet na kan laten.
Tijd voor Hem, hoe lang is het geleden,
Dat je in sterk verlangen met Hem hebt gebeden.

Denk eens goed na over je dagelijkse zorgen
Je werk vandaag, de problemen van morgen
Hoeveel tijd neemt het van je denken in beslag
Beschaamd moet je toegeven: bijna de hele dag.

Zelfs Jezus maakte tijd vrij om met Zijn Vader te praten
Hoe kan het dan, dat wij dit zo makkelijk na kunnen laten
Praten met God is; bidden, smeken, danken en vragen
Maak hier toch tijd voor, juist bij al je drukke dagen

Juist als je met al je vragen naar God toe gaat
Je in al je nood, pijn en zorgen op Hem verlaat
Als je zo jouw tijd aan Hem wil geven,
Dan zal je die tijd veel ruimer gaan beleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Bidden - Naar Lukas 5:16 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tijd voor Hem’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.