INLOGGEN
«»

Niet vergeten

Niet vergeten

God is ons echt niet vergeten
Als we het niet meer weten
Door de dreiging van de dood
Voor ons gevoel in grote nood
Bid dan God om hulp en kracht
Verlossing van een boze macht
Houdt de blik op Hem gericht
Vraag Hem om een helder zicht
Hij weet van onze situatie af
Vind onze zwakheid echt niet laf
Want God zal voor ons strijden
Hij geeft uitkomst in ons lijden
Zonder dat we zelf ook vechten
Of strijden voor onze rechten
Dus als we het weer niet weten
God is ons werkelijk niet vergeten
Vlucht biddend tot Hem in de pijn
Dan zal Hij altijd rondom ons zijn
Als Schepper van de mens op aarde
Zijn we echt van grote waarde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Ondanks je twijfel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet vergeten’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.