INLOGGEN
«»

Verjaardag opa

Hoera, opa is jarig vandaag
Al heel wat jaartjes mag hij tellen
En heeft nog steeds wat te vertellen
Hij is blij en is er nog graag.

Het leven kan hem nog wel boeien
Hij voelt zich gezond en goed
Met steeds veel goede moed
Blij de kinderen op te zien groeien.

Trots is hij op zijn kleinkinderen,
Er zijn er nog al wat in totaal
Ze zijn hem even lief, allemaal
Dat kan niemand hem verhinderen.

God de Heer, zij daarvoor dank en eer
Voor de rijke zegen
Van God gekregen
Dat opa dit beleven mag, elk jaar weer.

Verjaardag, toch wel een bijzondere dag
Om dit met de gehele familie te gedenken
Moge God opa nog een fijne tijd schenken
En dat hij nog lang van alles genieten mag.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verjaardag opa’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.