INLOGGEN
«»

Weer thuis

Op vakantie gaan doet een mens goed
Even uit de sleur van het dagelijks leven
Zich in onbekende gebieden begeven.
Waar men ook andere mensen ontmoet.

Maar als we weer thuis zijn gekomen
Is het goed en zijn we toch wel weer blij
Ook al ging die fijne tijd zo snel voorbij
We hebben genoten en veel ondernomen.

Dankbaar mogen we zijn voor de vakantietijd
Maar ook als we terug zijn op bekend terrein
En we gezond en wel weer thuis mogen zijn
Want dat is toch niet een vanzelfsprekendheid.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weer thuis’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.