Wees goed

Fedde Nicolai

Wees steeds goed voor elkaar
En vol van medeleven
Vergeef elkaar, zoals God
U in Christus heeft vergeven.

Volg het voorbeeld van God
Als kinderen die Hij lief heeft
En ga de weg van de liefde
Zoals Jezus ons heeft voorgeleefd,

Hebt uw naaste lief als u zelf
Wees goed en heb ontzag voor de Heer
Vergeld geen kwaad met kwaad
Wees goed en vergeef elkaar steeds weer.

Jezus, Hij gaf voor ons Zijn leven
En heeft voor onze zonden betaald
Zodat wij nu vrij tot God mogen gaan
Ondanks dat we zo hebben gefaald.

Voor Uw zoenoffer aan ons gegeven
Zeggen wij duizend maal dank o Heer
Wij mensen kunnen dit niet begrijpen
Maar knielen in ootmoed voor U neer.

( uit de Bijbel )
Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fedde Nicolai (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wees goed’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.