INLOGGEN
«»

Onze vader in de hemel



Dank U, dat U onze vader wilt zijn
Ver boven alle aardse vaders verheven
Dat wij U ons vertrouwen mogen geven
En U bij ons bent in vreugde en pijn.

Dank U vader dat U voor ons blijft zorgen
U geeft ons elke dag ons dagelijks eten
En dat U ons daarbij nooit zult vergeten
Wij prijzen U daarvoor elke nieuwe morgen.

Dank U vader voor alle goede dingen
Dat we elke morgen gezond mogen opstaan
En dat U iedere dag met ons mee wilt gaan
Blijf ons met Uw grote liefde omringen.

Vader in de hemel, wij willen U loven
En knielen eerbiedig voor U neer
Wil ons nabij zijn, steeds maar weer
Uw grote liefde gaat alles te boven.

Fedde Nicolai






















Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onze vader in de hemel’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.