INLOGGEN
«»

U draagt

U draagt.

Het is best zwaar op dit moment
Het is iets waar men nooit aan went
Een aandoening die al jaren duurt
Soms is het net of alles verzuurt

En dan opeens, op een moment als nu
Als het zwaar is,…. denk ik aan U
Kijk ik door mijn tranen op naar het kruis
Besef, …. alleen bij U ben ik veilig en thuis

Want zoals U toen voor ons allen hebt geleden
Was niet voor vroeger, maar ook voor het heden
U droeg weg al onze zonden en droeg ons verdriet
U kent onze nood en vergeet dus ook mij niet

Ik weet dat ik met U mag praten in mijn gebed
En als ik goed luister dan hoor ik Uw tred
Wanneer U naar mij toekomt en mij draagt
Ik had er zelfs nog niet eens om gevraagd

Zo maakt u het lichter voor al Uw kinderen
En vraagt hen zich niet te laten hinderen
Maar om elkaar op te dragen in het gebed
Omdat we weten U bent het die draagt en red.

Ik ben dankbaar voor de mensen om mij heen
Door hun steun blijf ik al jaren op de been
Misschien is het niet altijd goed te merken
Als ik stil ben en niet lijk mee te werken

Maar in mijn hart is het echt steeds weer feest
Als ik gesterkt wordt door Uw Heilige Geest
Echt mag zingen met mijn hart en met de mond
Omdat ik weet; eens ben ik helemaal gezond

Dan mag ik altijd bij U zingen en vrolijk zijn
Met een hart vol vreugde en zonder die pijn
Ik geloof dat u ons allen eens zal geven ;
Een pijnloos, vredig en liefdevol beleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Aansporing om meer omhoog te kijken ipv om je heen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘U draagt’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.