INLOGGEN
«»

Bidden


Bidden is spreken met God,
immers Hij bestuurt ons lot.
Hij kent ons van buiten en binnen,
bij Hem mogen wij altijd beginnen.

God is het einde en het begin
en geeft ons leven werkelijk zin.
Zonder God is er geen bestaan,
deze wereld zou direct vergaan.

God houdt deze aarde nog in stand
en heeft alles in Zijn hand.
Hem zullen wij moeten eren
en niets anders willen begeren.

God is het, die ons het leven gaf
en leidt ons van de wieg tot het graf.
Biddend mogen wij tot Hem gaan,
wetende dat Hij met ons is begaan.

God wil altijd naar ons horen,
Hij heeft ons uit verkoren.
Als wij biddend tot Hem gaan,
neemt Hij ons in liefde aan.

Bid, werk en geloof in God,
boven al het aardse genot.
Hij zal luisteren naar ons gebed,
God is het, die ons leven redt.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bidden’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.