Onze Vader

caroline verhagen

Geef mij vleugels alsjeblieft
en laat me vliegen naar de zon
laat me vliegen naar de bron
waar het allemaal begon

Geef me veerkracht alsjeblieft
en laat me zweven door de lucht
laat me zweven in een vlucht
weg van de rotte vrucht

Geef me ijzers alsjeblieft
en laat me glijden naar 't ontstaan
laat me glijdend het dal vandaan
Ik wil los, laat me gaan

Geef me vinnen alsjeblieft
en laat me zwemmen in de zee
laat me zwemmen met de golven mee
ik wil verder, zeg geen nee

Geef me wijsheid alsjeblieft
en laat me weten wat te doen
laat me weten met een zoen

Ik mag er zijn, denk ik koen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

caroline verhagen (Actief sinds: 25-10-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onze Vader’ van caroline verhagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.