INLOGGEN
«»

Zwakheden

Wij nemen ons vaak goede dingen voor
En hebben soms hele mooie dromen
Maar die toch nooit uit zullen komen
En dan gaat alles zo maar weer teloor.

We willen aardige en goede mensen zijn
Oprecht, eerlijk, vriendelijk en gezeglijk
Maar meestal zijn we toch onhebbelijk
En helaas is onze goedheid soms schijn.

Wij mensen, willen wel graag het goede
Maar door onze zwakheden lukt dit niet
We zijn steeds zo onzeker op dit gebied
O, God, wil ons voor het kwade behoeden.

U kent en weet onze zwakheden bij de naam
Wil ons helpen om naar Uw wil te leven
Dat we naar het allerbeste mogen streven
En dat we dit alles mogen doen in Jezus naam.


Fedde Nicolai.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zwakheden’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.