Pasen

Ies 't Hart

Jezus stond op wees blij
Lammetjes dartelen vrolijk in de wei
Onze lieve Heer is niet dood
Kuikens zwemmen in de sloot
Jezus leeft!.Weet u het al
Bloemen bloeien overal
Gods zoon is ons teruggegeven
Overal is jong leven
Na een lijden zwaar
Verrees hij zowaar
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

De bijbel verhaalt van Jezus lijden,sterven en opstanding. Wat is daar precies gebeurd.We zullen het nooit weten.U kunt het geloven of niet.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pasen’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.