INLOGGEN
«»

De boot

Ons leven is als een boot
Al varende op en neer
Soms bij bar en boos weer
In alle angst en nood.

Maar de kapitein staat aan het roer
En bestuurt de boot met vaste hand
En brengt ons veilig aan land
Ook al liggen de gevaren op de loer.

Zo is het ook met God, onze Heer
De grote Kapitein van ons leven
Hij is boven alle stormen verheven
Hij redt en behoedt ons steeds weer.

Met Hem kunnen we veilig varen
Hij bestuurt ons leven met sterke hand
En wil ons brengen naar een heerlijk land
Door stormen, hoge golven en baren.

God brengt ons thuis in Zijn haven
Verlost van verdriet, angst en pijn
Een haven met louter zonneschijn
Waar we onze dorst mogen laven.



Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De boot’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.