INLOGGEN
«»

De Bron

God, de Heer, is onze levensbron
Zonder Hem is er geen bestaan
En alles zou in het niets vergaan
God, de bron, Hij is onze zon.

Die ons leven verwarmt en leidt
Alle dagen van ons leven
Hij wil ons Zijn liefde geven
En heeft ons van zonden bevrijdt.

God is de Bron van al het goede
Hij houdt de wereld nog in stand
En blijft steeds met ons verwant
Wij zijn veilig onder Zijn hoede.

Fedde Nicolai.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Bron’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.