Ga met God

Fedde Nicolai

Ga niet alleen door het leven
Maar ga met God de Heer
Hij wil u steun en sterkte geven
En ziet in gunst op u terneer.

Ga niet alleen, maar ga met Hem
Aan Gods Vaderhart bent u geborgen
Hoor en luister naar Zijn roepstem
God, onze Heer, Hij wil voor u zorgen.

Ga niet alleen, het is te zwaar
Maar ga met God, Hij wil u leiden
Hij staat altijd voor u klaar
En zal u van uw last bevrijden.

Ga niet alleen, maar ga tot God heen
Hij wil u leiden op de juiste wegen
God, uw houvast, Hij laat u nooit alleen
Hij zij met u, en geve u Zijn zegen.


Fedde Nicolai.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fedde Nicolai (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ga met God’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.