INLOGGEN
«»

Kinderen

"Kleine kinderen, kleine zorgen
Grote kinderen, grote zorgen"
Alle ouders zullen dit wel weten
Zij, die de kinderen nooit vergeten.

Al zijn de kinderen nog zo klein
En het leven “zorgeloos”en fijn
Toch worden ze heel snel groot
En moeten werken voor hun brood.

Het blijven altijd je kinderen
Niemand kan dat verhinderen
De zorg om hen blijft bestaan
Waar ze ook staan of gaan.

God zorgt voor de kinderen
Groot en klein
Hij wil ook voor hen
Een Vader zijn.

Vertrouw ze toe aan God de Heer
En leg uw zorgen bij Hem neer.
God wil over uw kinderen waken
En zal het goed met hen maken.

God weet van al uw zorgen
Bij Hem is niets verborgen
Laten we biddend tot Hem gaan
Wetende dat Hij u bij zal staan.
Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kinderen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.