INLOGGEN
«»

Kleine dingen

Kleine dingen, ze doen je zo goed
Een vriendelijk gezicht, een blijde lach
Genieten van een mooie zomerse dag
Een groet wanneer je elkaar ontmoet.

Kleine dingen, waar ieder wat aan heeft
De vriendschap van mensen om je heen
Dat doet je goed, je voelt je niet alleen
Het is fijn, wanneer je om elkaar geeft,

Een bordje soep voor een zieke buurman
Een bloemetje voor het gelukkige paar
Dat een huwelijksfeest vierde dit jaar
Kleine dingen waar je van genieten kan.

Kleine dingen, de zorg voor je medemens
Daar kunnen mooie dingen door ontstaan
Dat we in liefde met elkaar om mogen gaan
En met respect, dat is mijn grootste wens.



Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine dingen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.