INLOGGEN
«»

Bruidspaar

Vandaag een bijzondere belangrijke dag
Een dag die je nooit weer vergeten mag
Jullie hebben elkaar het “Ja”woord gegeven
En dat mochten wij met vreugde mee beleven.

Jullie zijn nu echt getrouwd
En aan elkaar toevertrouwd
Het huwelijks leven gaat beginnen
Dat de liefde mag overwinnen.

Dat de liefde altijd mag blijven bestaan
En jullie in vertrouwen verder mogen gaan
Tot in lengte van veel gelukkige jaren
Dat God jullie voor elkaar moge bewaren.

Hopelijk wordt het een goede tijd
Zonder veel moeite en strijd
Maar meer van liefde en geluk
Voor alle twee, stuk voor stuk.

Voor de toekomst heel veel zegen
Op jullie beider wegen.
Van harte gefeliciteerd met deze dag
En dat het een hele fijn tijd worden mag.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bruidspaar’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.