INLOGGEN
«»

Ruwe stormen

Ruwe stormen mogen woeden
Alles om mij heen, zij nacht
God mijn God zal mij behoeden
God houdt over mij de wacht.

Een bekend lied uit het verleden
Waarin het geloof wordt bezongen
Waarin vertrouwen wordt beleden
Zodat angsten worden verdrongen.

Wij houden niet van stormen om ons heen
Maar willen graag een stil en rustig leven
Doch heel vaak kunnen we er niet omheen
En zullen stormen ons blijven omgeven.

Toch weten we dat God ons zal behoeden
Ook al is alles donker om ons heen en nacht
Ook als er zware stormen zullen woeden
God, onze Heer, houdt over ons de wacht..

Fedde Nicolai.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ruwe stormen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.