Vertrouwen

Door: Fedde Nicolai

Onbetrouwbaar is vaak het weer
Zal het gaan dooien of vriezen
We kunnen winnen of verliezen
Het kan iets minder zijn of meer.

Betrouwbaarheid is van grote waarde
We moesten een ieder kunnen vertrouwen
En echt op elkaar aankunnen en bouwen
Maar helaas, het mag niet zo zijn op aarde

Alleen op God kunnen we vast vertrouwen
Hij is en blijft volkomen betrouwbaar.
Jezus, Christus onze Heer, Hij is onfeilbaar
Vertrouw op Hem, het zal u niet berouwen.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fedde Nicolai (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vertrouwen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.