INLOGGEN
«»

Wees blij


Wees steeds blij in de hoop
Want God wil voor je zorgen
Vandaag, maar ook morgen
Hij laat niets op zijn beloop.

Heb geduld als het slecht gaat
De Heer zal je altijd nabij zijn
En weet van je verdriet en pijn
Hij is en blijft jouw toeverlaat.

Ga steeds door met je gebed
Want God wil naar je horen
Jouw stem gaat nooit verloren
Gods liefde is het die je redt.

Dien de Heer met blijheid
Prijs Hem en geef Hem alle eer
Zijn goedheid keert steeds weer
Hij blijft tot in eeuwigheid.
(uit Romeinen 12)
Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wees blij’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.