INLOGGEN
«»

Het blijft ons kind




Soms gaat ons kind een andere weg
Waarmee wij het niet eens kunnen zijn
En aanvaarden wij dit met zorg en pijn
Het gaat z’n gang, zonder overleg,

Graag hadden we het anders gezien
Maar we kunnen ons kind niet dwingen
We blijven het met ons gebed omringen
Hopelijk verandert het nog, misschien.

Maar toch blijft het altijd ons kind
En onze zorg erover blijft bestaan
Ook al is het zijn eigen gang gegaan
We bidden dat het de juiste weg vindt.

U alleen Heer kan ons kind bewaren
Voor alle problemen, en al het leed
O God, hoor naar onze noodkreet
Wil ons kind behoeden voor gevaren.

Fedde Nicolai

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Een kind dat zijn eigen weg gaat. Een andere weg waar wij het als ouders niet mee eens kunnen zijn. Maar als onze kinderen groot zijn, kunnen we er weinig aan doen. en moeten we ze loslaten. Maar het blijft altijd ons kind. En de zorg blijft bestaan. ook al gaat het z'n eigen gang. Wij blijven voor ons kind bidden.. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het blijft ons kind’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.