INLOGGEN
«»

Ik weet


Ik weet dat God mij nooit verlaat
Dat Hij bij mij is, dag en nacht
Ook als ik slaap houdt Hij de wacht
Het is bij Hem nooit te vroeg of te laat.

Ik weet op wie ik kan vertrouwen
In vreugde, verdriet en pijn
Zal Hij er steeds voor mij zijn
Op Hem mag ik altijd bouwen.

Wat zou ik zijn zonder mijn God?
Hij, die mij geschapen heeft
En mij met liefde omgeeft
Blijft altijd bewogen met mijn lot.

God wil ik loven en prijzen
Voor al zijn goedheid en macht
Die alles voor mij heeft volbracht
Ik weet dat Hij mij nooit af zal wijzen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Een gedicht dat vertrouwen uitspreekt op God de Heer. We mogen weten dat Hij ons nooit zal afwijzen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik weet’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.