In de kerk

Fedde Nicolai


We mogen samenkomen in Gods huis
Iedere zondag zijn we daar welkom
Laten we dit ervaren als een rijkdom
Als het goed is voelen we ons daar thuis.

Wat een voorrecht dit te mogen beleven
God in alle vrijheid te kunnen prijzen
En om Hem alle eer en lof te bewijzen
Dankbaar te zijn dat het ons is gegeven.

Dat we daar mogen zingen tot Zijn eer
En biddend en dankend tot Hem gaan
Dat we voor Gods woorden openstaan
Bij iedere kerkdienst, steeds maar weer.

Dat we allen Gods woord mogen horen
Want op Zijn woord kunnen we bouwen
En ons leven aan Hem toe vertrouwen
Hij blijft bij ons en heeft ons uitverkoren.

Fedde Nicolai










Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fedde Nicolai (Actief sinds: 10-01-2014)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht t gaat over de kerkdiensten, die elke zondag in alle vrijheid mogen plaatsvinden in ons land. Iedere zondag zijn we daar van harte welkom.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In de kerk’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.