INLOGGEN
«»

Ik zal u niet verlaten


“ Ik zal u niet verlaten”, zegt de Heer
“Ik zal bij u blijven , waar u ook gaat”
Zoals het in de Bijbel geschreven staat
Zal Hij u beschermen, keer op keer.

“Ik zal voortdurend aan uw zijde staan
Net zolang tot Ik u alles heb gegeven
Want wat Ik beloofd heb zal Ik naleven
Zodat u nooit alleen verder hoeft te gaan”.

Op de Heer mogen we altijd vertrouwen
In welke omstandigheden wij ook verkeren
Hij is erbij, niets zal ons dan kunnen deren
In ons leven mogen we op Hem bouwen.

Wat een troost om dat te mogen weten
Dat God de Heer ons altijd nabij wil zijn
In vreugde, maar ook in verdriet en pijn
Hij verlaat ons niet en zal ons niet vergeten.
(Woorden uit de Bijbel)
Fedde Nicolai








Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Een troostgedicht, dat God ons nooit zal verlaten. Hij is ons nabij in vreugde en verdriet. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik zal u niet verlaten’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.