INLOGGEN
«»

Leeg

Leeg

Leeg, kijk om me heen en voel
niets,precies wat ik bedoel.
Simpele mensen die praten over niets
lopend, staand of op de fiets.
Praten zonder iets te zeggen,
hoeven dan ook niets uit te leggen.
Een gelovige vrouw kwam hijgend naar me toe en zei...
mijn dochter is door God gehoord en heeft een huis, ben zo blij!!
Was die God ook toevallig in de Franse Alpen toen dat vliegtuig viel?
Of was het je dochter die hem iets beter beviel?
Simpele mensen kun je alles laten geloven,
en je van je verstand beroven.
Hoe schaamteloos is het om te denken
dat in 2015 een God een huis gaat schenken.
Jan Bonthuis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Bonthuis
Actief sinds: 17-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leeg’ van Jan Bonthuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.