INLOGGEN
«»

Heer ik wil U prijzen

Heer, ik wil U prijzen

Heer, mijn God, U wil ik prijzen
U bent de bron van mijn bestaan
Zonder U kan ik niet verder gaan
Altijd weer wil ik U eer bewijzen.

Heer U zorgt voor mij elke morgen
Ik dank U voor Uw liefde mij gegeven
Dat ik steeds naar Uw wil mag leven
Wetende dat niets voor U is verborgen.

U bent bekend met heel mijn wezen
En bent bij mij in vreugde en verdriet
Ik weet: U verlaat en vergeet mij niet
Uw naam zij daarvoor hoog geprezen.

Dank U Heer voor alle goede dingen
Die ik steeds maar weer mag ervaren
En wil mij voor het kwade bewaren
Blijf mij met Uw liefde omringen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Een gedicht waarin God geprezen wordt, omdat Hij de bron van alle bestaan is en om Hem dankbaar te mogen zijn voor alle goede dingen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heer ik wil U prijzen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.