INLOGGEN
«»

U alleen, U loven wij

U alleen Heer, U willen wij loven
U die zoveel wonderen hebt gedaan
En de wereld nog laat voortbestaan
Niets gaat Uw grootheid te boven.

Wij loven en prijzen Uw naam o God
Want U hebt de aarde voortgebracht
De natuur met al zijn praal en pracht
U blijft steeds betrokken bij ons lot.

Laten we lofliederen zingen voor Hem
Die heerst over alle landen en tijden
Mogen alle schepselen zich verblijden
En met ontzag luisteren naar Zijn stem.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Een gedicht naar aanleiding van Psalm 75. Dat we God mogen loven en prijzen voor al Zijn wonderen die Hij heeft gedaan. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘U alleen, U loven wij’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.